tiistai 16. maaliskuuta 2010

Farewell.

The light's still in our eyes
We're leaving this whole fairground behind
It's a dream that's going cold
The circus never dies
The act forever haunts these skies
I know we cannot stay


Ennen kuin muutin tänne kuvittelin naiiveissa unelmissani kaiken olevan tänne päästyäni paremmin. Päivien olevan naurua pullollaan, öiden rakkauden täyteisiä. Joskus ovat, joskus eivät. Useimmiten eivät. Unelmani muuttuivat mustiksi ennen kuin muuttokuorma oli purettu. Rakennan sitä unelmaa yhä, vaikken siihen enää edes usko. Sitä mukaa kun minä liimaan palasia yhteen, joku purkaa niitä toisesta päästä.

This place used to gleam
I'd see it in my hopeful dreams
Now I have to get away
We move towards the stars
And all that we touch becomes ours
Let's keep warm 'til it's day


On naurettavaa lähteä aina, kun unelmat romuttuvat, mutta osaan rakentaa tyhjästä paremmin kuin raunioista. Ja nyt rauniot ovat suuremmat kuin koskaan, en tiedä mistä aloittaisin. Jokainen tie ja jokainen polku on väritetty ikävällä ja naurunsekaisilla muistoilla, jotka nyt hukkuvat kyyneliin. Katkeriin kyyneliin, koska voin syyttää vain itseäni. Kun suljen silmäni näen heidät ja muistan heidän lämpönsä ja tuoksunsa. Kaiken. Varsinkin sen rakkauden. Rakkaudella vaan on ruma varjo, nimeltänsä kaipuu.

Farewell to the fairground
These rides aren't working anymore
Goodbye to this dead town
Until the ice begins to thaw
We'll head south just hold my hand now
I feel like I'm casting off my clothes
And I'm running through the snow towards the sunset
And I'm always with you


Ja oli rauniot kuinka hirvittävät tahansa, hyvästien sanominen on aina yhtä vaikeaa. Ja se hetki, kun käännän pääni eteenpäin ja päätän olla katsomatta enää taakseni, repii selkääni naarmuja. Muistot hälvenevät ja hetken kaikki on kirkkaampaa, joskin selässäni tunnen sen kivun. Sen kivun, jonka aiheuttavat ne kaikki jotka jäävät taakseni. Anteeksi, kyllähän te tiedätte että.

Keep on running
Keep keep on running
There's no place like home
No place like home


Että olette koti. Ja jos palaan, palaan teidän takianne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti