torstai 9. heinäkuuta 2009

Because I couldn´t face a world without you


"He got flat baby
Kick in the back baby
A heart attack baby
I need your body

A hot kiss honey
He's just a bitch baby
You make me sick baby
So unrelying"

Tulee piste, jonka yli et pääse, vaikka kuinka yrittäisit. Sitä et voi ohittaa niinkuin niitä kaikkia ilkeitä sanoja ja öitä, jolloin pyyntösi kuolla kaikuivat vain tyhjille seinille. Kukaan ei kuullut, koska jätit kaikki taaksesi. Luulit tehneesi oikein, kunnes huomasit, että elämä ilman häntä ja heitä on mahdotonta. Because I can't breathe in a world without you.

"They got place baby
Kicked in the face baby
You hate your race baby
You're just a liar

Your every lick baby
Your dog's a bitch baby
You make me sick baby
You soul survivor"

Joskus on viisasta vain kävellä pois. Kun saa tarpeeksi monta kertaa turpaansa, on turha käännellä poskia, mutta luovuttaa ei saa koskaan. Taistelu on aina taistelu, se on käytävä selkä suorana siihen asti, että ratkaisu on päivänselvä kaikille. Älä luovuta ja kävele pois vain koska sinua pelottaa, että hän tekee sen ensin. Because I'm scared in a world without you.

"He's tried
Hard to convince her
To be over what he had
Today he wants it twice as bad

Don't cry
I won't resent you
Yesterday you had his trust
Today he's taking twice as much"

Luottamus ja usko ovat kaksi eri asiaa. Minä uskoin sinuun, mutta en luottanut hetkeäkään. Sinä luotit minuun kuin kallioon, mutta et uskonut että jaksaisin. Enkä jaksanutkaan. Kaikilla on rajansa, minun rajani tuli vastaan aiemmin kuin uskoinkaan. Pelkäsin, huusin, valehtelin. Kaikki tämä vain siksi, etten koskaan ole rakastanut mitään niinkuin sinua. Because I can't smile in a world without you.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti